Äntligen Helg

ÅÅ äntligen helg!!
Ska strax gå och hämta Ebba på dagis. Lina sover ute i vagnen...hon var såå grinig så gick en kort promenad med henne så hon somnade. Härligt.

I eftermiddag ska vi tvätta våran "bouta" tvätt....sen ska vi handla lite. Har lovat Ebba att vi ska äta tacos idag så får väl köpa hem det. Fään behöver städa här men vet inte vart jag ska börja....suck...

Tänker på sötisarna Tuva och Alva som är sjuka....:(

En ny dag

08.13
Idag vaknade både jag och barnen klockan 07.30. Ska strax gå med Ebba till dagis. Det blir en lite längre dag för henne på dagis eftersom alla 6 åringar ska till Baltazar - Sinnenas verkstad. Så de är inte hemma förrän 12.30. Ebba har ju varit på Baltazar en gång förut, på barnkalas. Men det var riktigt kul där. Vet inte vad jag och Lina ska hitta på...

Annars är förkylningen bättre! Det känns skönt.

I eftermiddag kommer Johans föräldrar hit. De skulle olja vår altan + att de köpt grindar till vår trapp. Bra att ha nu när Lina börjar bli större, snart kryper hon säkert :) Då blir det livat :)

Promenad :)

Tjo

Då var det söndag. Idag har vi gått en långpromenad nu på förmiddan. Härligt och svettigt blev det :) Men det ska kännas att man rör på sig! Ska snart till Lerdala och grilla :) Årets premiärgrillning. Gott.

Annars rullar allt på som vanligt. Barnen växer. Njuter för fullt med att vara mammaledig.

RSS 2.0