Onsdag

Onsdag idag. Har varit ledig 2 dagar och haft det härligt. Igår var det fullt hus härhemma hela dan....först kom Per och sen Angelica med sin son Jonathan :) Ebba och Jonathan hade superkul ihop men de leker alltid bra ihop. Men alltid kul med lite sällskap.

Idag har jag inte gjort mycket. Handlat lite. Tagit hand om min lilla vilding. Försökt att plocka lite här.

Ska snart göra mig iordning och åka och jobba :) Känns ganska kul faktiskt + att jag har ett uppdrag ikväll :) Får se om jag lyckas.

Work Work

Håller på och gör mig iordning. Ska åka och jobba snart.

Idag har jag inte gjort många knop =) Tagit hand om barnen och grejat. Vilat.

Läser en rolig bok. Nina tipsade om den. "Dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig" heter den....handlar om alla möjliga situationer och brev som folk skickat in. Stämmer in så bra! Man ser massor av saker som man själv gjorde fel förr i tiden =) Ett litet uppvaknande. Här är ett citat som jag tyckte var så bra:

"Upptagen" är ett annat ord för "skitstövel". "Skitstövel" är ett annat ord för någon du inte går ut med.

Nina kallar den för hennes "Holy Bible" kan förstå varför. Vi kvinnor är ju gudinnor och inget annat =)
Män!!?? Vad ska man ha dem till??? Ändå kan man inte leva utan dem. Knepigt det där =)

Trött

Åå sjukt trött idag. Tror det kommer efter helgen.

Har inte hänt så mycket idag. Ska snart äta lite. Känner jag slarvat lite med maten det sista....och det börjar kännas...inte bra....har haft svårt för att äta och mått lite illa. Men det ger sig. Går ju i perioder.

Ååå Grattis till min lillebror som förlovat sig idag!!! (Snart 16 år gammal)...men de är så söta så =)

Helgen Slut!

Ah äntligen är helgen över!! Men den har varit bra =) Jobbet gick bra....så kul imorse då jag och Amanda kom på den smarta idén att skrämma nattpersonalen.....vi var där så pass tidigt. Vi släckte ner överallt och gömde oss i datarummet. Fast det blev en aningen misslyckat då de inte blev riktigt skrämda....men roligt hade vi =) Gott försök i alla fall. Jag och en annan jobbarkompis höll på att bryta ihop senare på dan....vi gick förbi en boende....han skulle precis gå in till sin lägenhet....då öppnar han dörren, tar tag i rullatorn och nästan kastar in den...det enda man hör är ett "donk" därinne....å så gick gubben in....haha fan va bra det var!! Utöver det var det lite strul och folk som ramlade. Inte kul.
Fick reda på en del saker på jobbet om en person som jag inte trodde det om....känner jag ändrat lite uppfattning om denne person och att denne inte var så gullig som jag trodde.....men så kan det  vara med många, alla är inte som man först trodde.

Ikväll blir det långpromenad. Har börjat komma igång lite igen känner jag, men det är nog vädret med. Måste ta tag i utseendet nu=) Ser ju ut som skam....Fän man är 27 och ser ut som 37...detta går icke!!!

Imorgon är jag tydligen ledig men har massor att göra!!! Ska träffa Nina på kvällen med =)


Stolt Mamma

Såå trött.

Idag har varit en av de roligaste dagarna på jobbet. Vi höll på att garva ihjäl oss allihop....såå roligt att mobba en viss person =)

Annars är jag numera ännu mer stolt mamma  (om det går) än förut. De hade tävling på Ebbas skola om den som målat det finaste påskägget. Och Ebba vann! Hon fick flest röster. Blev så glad för hennes skull, hon var så stolt. Såna situationer blir man stolt som mamma med.

Idag har jag jobbat, sen åkte vi och handlade. Gjorde iordning Ebba som skulle på kalas hos Jacob. Sen gick vi till Emma och Martin för att titta på deras lilla nyfödda Lova. Så söt hon var. Så gosiga de är då de är helt nya =) Ååå man får minnen från då man kom hem själv från BB. Mysigt med en ny familjemedlem.

Ikväll har jag gått en lång promenad, Dags att lägga sig nu, Jobbar 7-16.30 imorgon, skulle egentligen jobba kväll men en jobbarkompis bönade och bad om att vi kunde byta och givetvis så snäll jag är sa jag ja. Iof behövde han inte böna så länge=) Bättre jobba dag tycker jag.

Fredag

Lite seg idag. Kunde inte sova inatt. Berodde på 2 anledningar. Så det känns lite idag...=)

Idag har jag städat å grejat.  Ska bara ta det lugnt idag. Ska ner till stan i eftermiddag och köpa presenter....Ebba ska på två kalas i helgen =) Själv jobbar jag hela helgen. Men det känns ok.

Underbara Emma och hennes Martin blev föräldrar inatt igen. Till en flicka =) Grattis.

Deppig

Har känt mig så deppig det sistonde. Vet inte vad det beror på. Kanske en massa småsaker som blir stort ihop. Kan det inte vända snart? Vore roligt med lite goda nyheter.

Har varit på utbildning idag. Det gick bra. Jag och den andra tjejen från jobbet ser fram emot detta, vi skulle prata ihop oss sen. Nu har jag lite att fundera över. Det blir nog bra och uppskattat.

Har varit och klippt Ebba...tog nog en 10 centimeter men det blev supersnyggt! Hon passade i det =)

En positiv sak....jag fick tillbaka på skatten. Wohoo.

Utbildning...

Ja då var det morgon igen. Somnade snabbt igår. Var helt slut efter kvällen på jobbet. Tror man börjar bli gammal =)

Sitter och tittar på Vakna med the voice....gillar att bara slötitta på det. Dricka lite kaffe och bara mysa =)

Idag händer det lite. Ska på utbildning mellan 13-16.30 i stadshuset. Jag tog på mig att vara ansvarig för Frivillig Organisationen som ska börja på jobbet. Det är frivilliga utifrån som ska göra saker med våra gamla. Sånt som vi inte hinner typ. Så får se hur det går i eftermiddag. Vet inte så mycket om det.

Sen ska Ebba klippa sig senare i eftermiddag. Hon behöver det nu....håret går ju nästan ner till rumpan =) Sen har hon så tjockt hår också så det behövs tas bort lite. Idag skulle de måla ägg i skolan och ha en tävling om det finaste ägget.

RSS 2.0