Glad!

Ja då var det ett tag sen man skrev.

Vad har hänt?
Jag njuter av att gå hemma. Lina växer som bara den. Nu är hon 9 månader! Redan? Och utvecklas...nu kan hon sitta, krypa och ställa sig upp själv :) Å pratar (sitt eget språk) och skriker :) Hon är verkligen en tjej som vet vad hon vill. Gillar hon inte något så säger hon bestämt ifrån! Hon kommer bli en tuff liten tjej :)
Ebba fyllde 6 år i torsdag så hon börjar också bli en stor tjej. Vi hade lite kalas för henne. Var riktigt trevligt. Tack alla som kom med underbara presenter :) Ebba blev jätteglad.

En vän har tyvärr gått bort så det har varit mycket tankar och sorg också. Ska på begravning på torsdag men det ska bli skönt att säga farväl. Kommer sakna honom.

Annars har helgen varit underbar. Johan gick på semester i fredags så nu är han hemma 3 veckor! Igår var jag med Marlen, Johanna och Ida på Mangos och åt. Ljuvligt :) Det var gott. Sedan gick vi på Bio: Sex and the city filmen. Den var bra, dock så var man ju nästan tvungen att ha sett lite av serien för att förstå en del grejer. Tur att jag gjort det, älskar den serien!


Känner mig riktigt glad just nu. Det kan ju gå upp och ner men nu känns allt bra.

RSS 2.0