Helgen...

I helgen har det varit fullt upp.
Jobbade kväll igår. Tyvärr hade vi ett dödsfall men det är ju sånt man får vara med om på jobbet. Det är ju livets gång. Annars jobbade jag med underbara arbetskamrater. Trevliga och snälla och man känner sig verkligen välkommen där. Det gör ju att man trivs.

Idag lekte Ebba med sin klasskompis Hedda. De hade jätteroligt ihop och det var ju kul :) Kul att de kan umgås utanför skolan också. Jag och Johan passade på och kollade på film. Kollade på "The Zohan" med Adam Sandler. Den var rätt rolig.

Sen på eftermiddan så åkte vi till Skara. Firade min bror som fyllt 25. Det var riktigt trevligt. Blev bjudna på smörgåstårta och kakor. Mums.

Veckan som kommer? Ebba har höstlov och det är Linas sista vecka hemma innan hon börjar inskolning på dagis. Redan? :) Imorgon blir det shopping med mamsen. Ska bli kul.

Oväntat samtal

10.05
Lördag!! Just nu dricker jag lite kaffe och äter pepparkakor. Längtar så till julen. Det är min favorithögtid. Älskar Julen. Tycker det är så mysigt. Sen är det ju barnens högtid och det gör det bara roligare.

Igår hände en oväntad rolig sak. En barndomskompis (vi var bästisar på högstadiet) ringde hem hit. Blev lite chockad att hon ringde, träffade henne på stan för några veckor sen. Vi pratade en stund och bestämde vi skulle ses. Hon fick barn för några månader sen :) Det roliga är att hon bor också här i Ryd. Här har vi varit borta från varandra i 10 år och så hamnar vi på samma ställe ändå. Måste vara ödet.  Vi har alltid kunnat prata om allt och det har inte förändrats. Vi tänker väldigt lika :) Blev jätteglad att hon hörde av sig. Saknat och tänkt på henne massor.

Fredag

11.42
Fredag! Veckan går fort :) Sista dagen i skolan för Ebba nu sen har hon höstlov nästa vecka. Det har hon längtat efter. Spännade med höstlov. Hon trivs i skolan men eftersom hon är en liten morgontrött kicka så längtar hon efter att få sova på morgonen. Tänk om lillasyster vore så morgontrött? Nej hon är tvärtom...gillar att vakna 05-06 på morgonen och då är det ju bara att snällt kliva upp :)

Men älskar mina underbara ungar. Vore ingenting utan dem. Älskar dem och deras underbara personligheter :) De är båda unika på sitt sätt.

Storstädning

08.20
Godmorgon.
Har precis lämnat Ebba på skolan. Nu ska jag dricka lite kaffe sen blir det storstädning här hemma! Måste få bort en del skit :) Guud vad mycket grejer man har egentligen och hälften behöver man ju inte ens. Det ligger bara och skräpar men ändå så kan man inte slänga bort det. Skärpning!

14.52
Ja nu har jag städat lite. Men inte allt. Typ bara nedervåningen. Får ta övervåningen ikväll eller imorgon. Har fullt upp nu. Snart kommer Per hit på lite fika. Sen ska vi handla och sen ska jag och Ebba på ljusparty :) Roligt har faktisk aldrig varit på ett sånt. Så det ska bli spännande. Hoppas det finns nått bra nu då.

Känner mig inte riktigt bra annars. Tror det är någon förkylning på gång....känner mig trött och hängig. Precis som innan man blir sjuk. Hoppas inte det.

22.04
Ljuspartyt var jättekul. Köpte några småljus :) De luktade jul så ska ha dem vid jul. Doftade underbart. Kul att komma iväg lite och göra nått man typ annars aldrig gör. Trevligt att umgås med folk med :)

Nytt Inlägg

10.44
Hallå.

Har lite egen tid då Lina ligger och sover så passar på att blogga lite.
Idag har jag inte gjort så mycket. Gick med Ebba till skolan och precis då vi skulle gå hem jag och Lina så började det självklart att regna! Å inte hade vi regnskydd eller paraply med oss. Så det var bara att traska :) Men men man torkar ju.

23.06
Borde lägga mig nu. Men känns som om man har mycket att tänka på. Och det blir lite sömn. Mycket att reda ut i tankarna. Hoppas allt löser sig till det bästa.


RSS 2.0