Spårlöst....

Tittar på Spårlöst....älskar såna program. Fast börjar alltid storgråta då de återförenas =) Jag är känslig.

Känner mig väl lite i samma situation då jag har en bror (storebror) som jag aldrig träffat. Men förra året tog han kontakt och jag blev så glad. Så nu pratar vi. Men problemet är att han bor ca 80 mil bort....inte lätt att ses då. Men det är ändå så härligt att veta att han lever och att han mår bra. Han skulle tydligen gifta sig i år =)

Min barndom är en såpa ibland =) Men skulle inte vilja vara utan erfarenheterna. Eller de flesta av dem. Det är ju de erfarenheterna som format den man är....och känner jag blivit stark av allt.

Måndag

Ganska pigg ikväll faktiskt. Kanske inte lägger mig så tidigt idag då.

Idag har det varit full rulle. Jobbet gick bra förutom akuta vårdcentralsbesök och sedan inskickning till KSS. Och de som blir dåliga är såna som inte har hjälp från oss. Tyckte synd om vårdtagaren men han var riktigt dålig.
Tog även på mig ett arbetsuppdrag idag....hoppas det blir kul. Bara man får tid för det så kan jag göra det.

Nu är barnen i säng så det blir bara att ta det lugnt ikväll. Jobbar inte förrän imorgon kväll med min härliga jobbarkompis =) Vi har sagt att vi ska jobba ihop det funkar inte på nått annat sätt.

Hoppas på underbara nyheter imorgon. Snälla låt det vara en bra dag!!

Söndag

Ja gårdagens sport blev inte riktigt som jag tänkt mig....Frölunda förlorade och är därmed ute ur slutspelet....till och med Per som inte är sportintresserad kom igång mot slutet och hejade....och Johan skrek....så det var livat :) Per hade med sig tårta för att fira att han blivit permitterad som han sa =) Så här fin var den:



Fotbollen gick desto bättre.....oavgjort mot Portugal det var riktigt bra gjort. På bortaplan dessutom.

Annars har vi städat lite....och vi hade en liten hjälpreda =)


Haha det ska börjas i tid......


Helg Igen

Idag är det en stor dag. Idag blir min lilla Lina 1 ½ år!!! Tiden går så fort. Redan? Hon föddes ju precis =)

En annan glad nyhet....Wohoo....Magnus vann!!! Jag visste ju det =) Det förtjänade han. Och Annika som varit i final 3 gånger...hon är så duktig.

Idag blir det storröj här hemma....bort med en massa skit som är överallt!! I eftermiddag kommer Per på fika....det dumma är att det krockar med hockeyn....men han får titta på det med då=) Även om det inte är hans intresse...snäll jag e...

Längtar till måndag. Har gjort en grej som jag hoppas vi får svar på, på måndag. Håller tummarna!!!

Let´s Dance....

Kollar på Lets´s Dance och myser =) Hoppas verkligen Magnus vinner. Det förtjänar både han och den han dansar med. Får se om jag får rätt....

Till Nina: Hoppas du får kul ikväll ute på stan och röj ordentligt=) Det andra löser sig.

Köpte Melodifestivalen 2009 till Ebba förut. Hon blev såå glad. Så nu är det speciellt tre låtar som spelas om och om här: Scotts, Lili & Susie och Amy Diamond. De kan hon lyssna på i evighet.....räckte det inte med Amy Diamond förra året? Som jag fått lyssna på i oändlighet hela året?? Då ska hon med med en ny låt.....

Ledig

Åh idag är jag ledig!

Trodde jag skulle dö då jag vaknade i morse...mera SNÖ!! vad e detta för skit?? Vill ha värme nu. Till och med Ebba blev inte glad och hon är ju barn. Hon vill ha sommar nu säger hon.

Har faktiskt fått ganska mycket gjort på förmiddan. Städat och vikt tvätt. Strök de pärlplattorna som Ebba gjort, hon lär bli glad då hon kommer hem =) Lina har varit underbar idag. Hon har bara myst och lekt. Sprungit och gett mig massa kramar. Blev ett litet missöde....jag hörde hur det rassla till i vardagsrummet....å vad finner jag?


Lina Bus

Ja nu har hon precis lagt sig så jag hinner sitta lite framför datorn och tv:n. Per ringde förut och berättade om en grej han gjort mot några pingstvänner....så jäkla bra! Bara han som kan med såna saker =)

Nä nu ska jag plocka lite här. Å väntar på goda nyheter....hoppas hoppas...

Kvällning

Kvällen gick bra. Flöt på riktigt bra. Vi hann till och med sitta en stund i slutet. Hade väldigt kul men blev lite irriterad på min arbetskompis vissa stunder och det fick han höra. Sen fick vi köra hem en full gubbe...mindre trevligt. Men inget ovanligt direkt.

Tänker på söta Nina. Hur kan en sån toppen tjej ha sån otur? Träffa killar som bara beter sig som jag vet inte vad. Fy. Nej nu förtjänar hon lite tur =)

Ska bädda ner mig nu...börjar tidigt imorgon och arbetar hela dan. Men sen är jag ledig 3 dagar. Underbart=)

Onsdag

Redan halva veckan snart gått.

Idag har jag tvättat och donat. Busat med Linis.
Nina ringde och vi pratade en bra stund. Hon hade lite kärleksproblem =) Men det ordnar sig tror jag bara killen kommer till skott.

Sitter och dricker lite kaffe och pratar med underbara Emma. Hon ska ha bebis nummer 3 om en vecka är det beräknat. Herregud 3 barnsmor!!! Vi planerade våra yngsta barn ihop...eller det låter dumt....men vi ville ha barn ungefär samtidigt så planerade det. Tycker vi lyckades ganska  bra....det skiljer 2 veckor mellan våra yngsta =) Å ännu roligare var det att vi båda fick flickor...de kommer nog ha kul då de blir äldre. Hoppas bebis kommer snart. Vet att det inte är kul det sista. Har ju själv fått gå över tiden båda gångerna....å det har hon med...då känns varje dag som ett år...Hoppas hon inte behöver det denna gången.

Ska snart till jobbet. Ska på APT möte klockan 13.30 sen börjar jag jobba 14.45....lång kväll

Dagen har gått fort...

Jaha snart är denna dagen slut. Har varit upptagen mesta av dagen.

Jobbade 7-13. Åkte och handlade lite. Lagade mat, blev tacos idag och det var vääldigt uppskattat av barnen =) Då äter de för fullt. Sen ringde Ebbas klasskompis Jacob och frågade om de kunde leka. Hon blev glad. Så då fick vi åka dit med henne. Blev fast där ett tag, pratade med Jacobs mamma, hon har jobbat på samma jobb som mig så finns en del att prata om =) Sen bar det iväg till Johans föräldrar för en del ärenden. Fikade lite där med =) Sen hem och hämta Ebba.

Fick Lina i säng vid 18.00. Då ringde Ebbas kompis Nicole och frågade om de kunde leka. Så då gick hon dit, vi bor grannar =) Hon är populär min lilla tjej. Ser ju knappt henne längre.

Kvällen har gått i rasande fart. Pratat med folk på msn och kollat på tv. Mer spännande än så är det inte......

Nu ska jag snart i bädd....kanske läsa lite....

Slappar dag

Kan inte förkylningen gå över snart?? Fortfarande snuvig.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Busat med Lina. På eftermiddan hämtade jag Ebba som var hos sin klasskompis Evelina och lekte. Sen gick vi till Ryd Centrum och handlade lite smågrejer. Lina var så gullig...hon ville prompt gå och inte sitta i vagnen...då hon gick så ville hon hålla handen....=) Hur sött e inte det. Hon var så stolt den lilla tjejen.

Ikväll har jag varit på en promenad men det var såå kallt. Inte kul då. Nu blir det hockey =)

Joo....jag vill ha vår nu!!

Slut på helgen

Ja då var denna helg gjord =) Den har varit helt ok. Idag flöt allt på ännu bättre på jobbet. Men var ju de underbaraste man jobbade med också =) Blev bjuden på kaka och 50 års fest nästa år.....då blir det livat =) Vore kul att se.

Ikväll har jag slappat och tittat på Beck. Mamma ringde och hon hade lite glädjande nyheter =)

Imorrn är jag ledig! Skönt det. Nu i veckan som kommer händer det en massa spännande saker....

Händelselöst...

Bara lite seg. Jobbat 7-16.30....fast idag var det en helt ok dag, det gick i ett men inte så man stressade ihjäl sig.
Annars har det inte hänt mycket idag. Har ätit mat och handlat lite. Ebba ville stanna hos farmor och farfar och det är klart hon fick det =) Fast lite tråkigt att inte få träffa min goding idag...:( Lina har precis lagt sig för natten, hon somnade som en stock....vara vaken till 19 det är länge för henne =)

Ska titta på lite hockey nu....och heja på Frölunda...ser dock inte så ljust ut!! Annars blir det en lugn hemmakväll....så skönt =)

Oj oj....

Vilken kväll!!

Det började bra. Rullade på bra. Jag och Amanda letade efter vår snygging och lyckades till slut hitta honom. Så nu har vi nått att beundra på jobbet =)
Sen blev det kaos. Vi var inte nere förrän halv tio. Gud vad man sliter ut sig....så blir man stressad också och det känns inte bra inför de gamla....

Ska sätta mig och varva ner och njuta av tystnaden....

Fredag

Har precis lämnat Lina på dagis. Så nu har jag lite tid för mig själv.

Kunde inte sova inatt. Eller jag vaknade vid 02 och var klarvaken. Kanske beror på att jag sovit mycket de senaste dygnen pga av sjukdom..jag vet inte. Fast det var ok ändå...låg och tänkte igenom en massa saker. Bestämde mig för 2 saker som jag ska genomföra. Hoppas det blir som jag vill :) Somnade om till slut.

På förmiddan har jag gått med Ebba till skolan. Hon var så stolt på vägen till skolan....vi köpte nya skor till henne igår och hon var så glad för dem :)  Det verkligen lyste om henne då hon gick :) Sen har jag lekt med Lina och plockat in tvätt. Pratat med söta Sara som fått jobb idag :) GRATTIS.

Lina går runt och säger "Atta dig" hela tiden....ska översätta...."Akta dig" menar hon vilket hon fått från dagis. De sjunger låten: "Lilla snigel akta dig, annars tar jag dig". Hon har väl fått den på hjärnan :) Så fort man sjunger den så skrattar hon bara.

Lina Busar och tar på sig mössor å grejer....gillar att posera =)
"Lina Busar"


"Bråttom till Dagis"

Ikväll ska jag tillbaka till jobbet. Har fått flera samtal från jobbet (har bara varit sjuk en dag) om att jag kommer tillbaka. Kul att man känner sig uppskattad :) Vi skulle tydligen vara extra folk i helgen. Fyra nu ikväll och en extra personal lördag, söndag. Två som varit på KSS har kommit hem och de har lite mer hjälp nu än förr. VI skulle utvärdera efter helgen om vi ska ta in mer personal. Finns lite att göra nu.

Ska dricka lite kaffe nu och chatta med Per. Som olyckligt arbetar sin sista dag idag.

Lite tråkigt blir det att komma hem till ett tomt hem efter jobbet....:( Barnen ska till farmor/farfar och Johan ska ut och festa. Men det går väl det med.

Kväll

Då är det kväll.

Idag har jag verkligen kurerat mig. Mår mycket bättre men fortfarande förkyld. Men way mycket bättre än igår.  Då var jag ett levande lik...=) Tog mig ut lite i eftermiddag med och shoppade lite till barnen och till mig =) Hittade jättefina grejer.

Har precis suttit med min älskade Ebba och lästränat....hon är så duktig och läser nästan helt själv.

Ikväll blir det hockey....Frölunda och HV71....håller såklart på Frölunda =)

På Bättringsväg

Åh äntligen börjar man bli levande igen.

Har åkt på världens förkylning och feber. Har inte varit så här sjuk på länge. Så har i princip legat däckad i 2 dagar. Först idag som jag orkar vara uppe längre stunder. Känner jag har lite mer krafter i kroppen nu. Och det känns så bra. Gillar inte att bara ligga hela dagarna, man har ju så mycket att göra. Får försöka ta igen det. Det är inte ofta jag blir sjuk men då jag väl blir det så slår det rejält =)
Tur att Johan är så underbar så jag bara kan koncentrera mig på att bli frisk medan han tar hand om både ungar och hem =)

Nu ska jag dricka lite kaffe och fortsätta läsa min bok: "Män som hatar kvinnor"...den börjar bli spännande nu =)

Städning på hög nivå

Ny vecka!!

Idag har jag varit aktiv. Har storstädat hela huset. Så nu är det såå fint här =) Det tog några timmar men nu är det klart. Nu sitter jag och pratar med Jessica på msn. Hon och hennes söta dotter ska komma och hälsa på på jobbet imorgon, ska bli så kul =) Vi som hade så roligt då vi arbetade ihop. Saknar henne verkligen.

Nu ska jag dricka lite kaffe innan jag ska åka till jobbet.


Söndag

Dagen har gått fort...som alla andra dagar.....

Idag har vi varit hos mamma. Ebba ville sova hos mormor igår (och det fick hon) så idag åkte vi och hämtade henne. Fick lite kaffe med =) Annars har jag tagit hand om min lilla sjukling Lina. Hon är förkyld och har 39 graders feber....stackars liten hon är helt slut. Hon somnade på min mage i eftermiddags...det brukar hon inte göra.

Håller på och tvättar och städar.

Längtar tills på onsdag! Hoppas Hoppas! Får se om det går vägen men det avslöjar jag inte än =)


Lördag

Är så sjukt trött idag. Kommer väl då man är ledig. Då man slappnar av. Skulle kunna sova hela dan men det går ju inte =) Har precis ätit och tänkte jag skulle sätta igång en tvättmaskin. Har lite att tvätta.

I eftermiddag ska vi åka och hälsa på min bror och hans tjej. De har köpt hus som de totalrenoverar. Ska bli kul att se hur långt de kommit var ett tag sen jag såg det.

Ikväll är det Melodifestival och lördagsmys.

Min Lilla Goding

Ah äntligen fredag!
Idag var vi alla fall full styrka på jobbet. Å lite därtill så fixade det vi fick avstå igår. Dock sjukanmälde sig 2 till idag så nu har det verkligen spridits sig bland personalen. Jag har klarat mig....hittills i alla fall.....

Blev glad då jag hämtade Lina på dagis. Hennes fröken berömde henne så :) Hon sa att Lina alltid var så go och glad. Att hon är väldigt närhetsberoende och går efter personalen och är väldigt kramig. Men det är hon hemma med :) De sa att hon var "Husets lilla charmtroll". Glad man blir av att höra att ens barn sköter sig. Då har man kanske gjort ett bra jobb ändå :)

Nu ska jag kolla på Let`s Dance och njuta av att vara ledig i helgen! (Förhoppningsvis)

Udda Dag

En annorlunda dag kan man säga.

Kom till jobbet och det första man får höra: Det är 3 av personalen som sjukanmält sig. Så då blir vi 5 istället för 8 som vi ska vara på morgonen. Ja och från poolen får vi inga då det går magsjuka i huset. Så det var bara att köra :) Fast måste säga vi var grymma! Fixade allt förutom städen. Och dem kunde vi strunta i sa chefen. Inte för att vi hade hunnit med dem ändå. Vi sa det att vi ska vara stolta över hur effektivt vi jobbade :) Just det innan vi började jobba så gick vi in och sjöng för 90 åringen....han blev verkligen rörd.

Sen när jag skulle ha lunch...la mig på soffan direkt :) Så kommer en fd jobbarkompis (hon slutade för inte så länge sen) instormandes som bara hon kan göra och tjötar livet ur mig....hon är världens goaste människa men prata kan hon :) Fick iväg henne då jag hade 20 min kvar av rasten...äntligen lite vila!!

Och inte nog med det så gick det stora brandlarmet på eftermiddan. Så det var bara att springa :) Upp till där branden var och som tur var så var det bara massa rök....personen i fråga hade satt på stekpannan på plattan och sen gått ut. In kommer brandmän å grejer. Å ambulansen. Fatta vad detta kostar?? Men det betalar ju inte han tyvärr. I alla fall vädrade vi ut men kläderna luktade rök sen....

Efter jobbet hämtade jag och Johan ungarna från fritids och dagis. Ungarna var så trötta så de var båda i säng vid 18.30. Har sedan druckit lite kaffe och beundrat mina nya kläder :)

Har även suttit med mitt schema. Det är inte lätt att få ihop det. Vi har 6 veckors schema då vi har årsarbetstid. Men jag tror jag lyckas ganska bra :) Ganska roligt att lägga sitt eget schema men lite krångligt med att få till timmarna.

Nä nu ska jag äta :) Och sen blir det Lyxfällan....ett favvo program. Fattar inte hur en del ställer till det för sig. Hur tänker de??

Kväll

Kom precis hem från jobbet. Var bara tvungen att köpa lite godis innan =)
Har haft det toppen annars på jobbet....gick dubbel med en tjej som jag iof aldrig träffat förut, hon hade tydligen jobbat förra sommaren och skulle jobba i sommar. Dock inte när jag jobbar. Hon var trevlig. Jenny gumman skulle ha jobbat men hon är sjuk. Lite trist men jobbigast för henne :( Är nog nån eftersläng efter helgen =)

Nä nu har jag gottat mig. Ska sova för ska ju upp och jobba imorgon. Vi har en blivande 90 åring på jobbet imorgon och han har redan avslöjat att han skulle bjuda personalen på tårta, bara jag lovade att inget säga =) Får äta imorgon sen får jag dra ner på det goda....

Natti Natti

Mys Dotter

Idag har det inte hänt mycket. Lämnade min stora tjej på skolan, de skulle dansa idag. Då är väl Ebba glad =)

Lekte med min minsta dotter på förmiddan. Satt med henne i soffan sista halvtimmen innan hon skulle till dagis för hon var så trött. Så mysigt att bara sitta och mysa med henne :) När vi skulle klä på oss så var hon så gullig....då går hon till lådan och hämtar sin halsduk hon är väldigt noga med att hon ska ha den :) Redig hon är. Sen gick vi till dagis och hon bara gick in och sa "hej då".....
Sen har jag suttit och pratat med massa folk på msn.

Nej nu ska jag göra mig iordning! Börjar jobba kl 16 =)


Mina underbara barn

Då var det tisdag.
Idag har vi varit på Fjärilskolan på morgonen och haft Hälsosamtal med Ebba och Skolsköterskan. Nån årlig grej. Det gick bra. Jag har nog världens duktigaste tjej =) Hon trivs bra och växer som hon ska. Sen var det bara hem och lägga Lina i säng....hon var så trött så hon bara satt i knät och myste =) I morse gjorde hon nått hon aldrig gjort förut....hon gjorde en slängpuss mot mig....så gulligt....Vi hade verkligen en tuff start med lilla Lina men nu är hon en såå underbar liten tjej.

I eftermiddag har jag en hel del ärenden att göra!


Oturshelg!

Ja vad ska man säga? Denna helgen har inte varit min bästa direkt.

Fredagen - ska vi inte ens ta upp blev bara ett enda stort kaos.

Lördagen - Jobbade jag och det var väl ok, blev lite tumult bara då vi fick skicka in en boende till KSS. Så det fanns att göra =) Men tycker vi fixade det riktigt bra. På Kvällen ringer den som skulle jobba för mig på söndagen och säger att hon är sjuk. vad gör man? de tar inte in nån från vakansen heller eftersom det går magsjuka i huset. Hur otur kan man ha? Pratar med de andra, de går med på att jag jobbar två timmar på morgonen och den som skulle gå kort dag jobbar längre för mig. Har verkligen världens underbaraste jobbarkompisar=) Men inte så kul att inte kunna åka då man bokat tågbiljetter och betalat konsertbiljetter....

Söndagen - Jobbar 7-9. Stressar sen för att hinna med tåget klockan 11.30....hände massor innan där men orkar inte ta upp det...:( I alla fall vi åker ner till Stockholm varav en av oss (Jenny) är bakis men hon var rolig ändå =) Kommer till Stockholm vid 15, stressar och äter och sen åker vi till lägenheten. Stressar och gör oss iordning och snackar massa. Åker iväg till Globen. Vad händer??? Jo med min  maximala otur så är det klart konserten blir inställd! Hur ofta händer det?? Å när det väl händer så är det klart det händer då jag ska åka =) Det är Metallica jag pratar om. (Jenny frågade om jag ville följa med och hon hade billiga biljetter så varför inte)....såg verkligen fram emot att gå på en stor konsert, har aldrig gjort det och det kunde ju vara kul att ha gjort nån gång i livet =)

Jaja får se fram emot en ny Stockholmsresa och konsert i Maj =)

Kanske låter negativ men det var verkligen grej efter grej.....fast vi sa allihopa att om ett tag kommer vi skratta åt detta =) Men vi hade kul ändå även att det blev som det blev.

Ser fram emot imorgon i alla fall...är ledig men har massor att göra! Fast jag är sån som gillar att ha att göra =)

RSS 2.0