Film

Såg två filmer igår - I Am Legend och Camilla Läckbergs Predikanten. Två riktigt grymma filmer! I Am Legend hade verkligen ett viktigt budskap så det är en film alla borde se :)

Idag blir det lugnt. Kanske försöka städa lite. Men först blir det lite morgonkaffe och Tv.

17.49
Har precis kommit hem. Har varit och handlat lite mat på Maxi. Har börjat med burkmat till Lina nu, hon har visat sånt intresse de senaste 2 dagarna så har varit tvungen att ge henne annan mat än bröstmjölk :) Hon blir hysterisk då hon ser att vi äter och håller på och smackar med munnen och sträcker fram händerna och visar att hon också vill äta :) Så hon slafsar i sig nu :)

Nu blir det kvällsmat och film med familjen!

Dop

Tiden bara rinner iväg!!

I helgen hade vi dop för Lina och Alva. Det blev riktigt lyckat :) Dopceremonin var riktigt fin och ovanlig. Mycket sång och musik men så ville vi ju ha det. Fikat efteråt var riktigt mysigt och alla verkade tycka att det var trevligt. Så nu är min lilla tjej döpt! Känns bra =)

Vad händer idag?
Johan har precis åkt till Lidköping för att han ska plugga med sina kurskamrater i BLU utbildningen. Ebba är på dagis. Jag sitter och tittar på Montel och Lina ligger i sitt babygym :) Hon har börjat att sätta sig upp lite smått nu! Hon sätter sig upp i babysittern då hon sitter där :) Gulligt. Härligt att se utveckling.
I eftermiddag så ska vi gå och hälsa på Carina. Ska bli kul...kan inte sitta hemma och uggla hela dagarna.

Barnen...

Torsdag....

Ska snart gå med Ebba till dagis. Hon är ju bara där 15 timmar i veckan (för att jag är föräldraledig),  det är ju inte så mycket men hon tycker det är så kul med dagis :) Sen är det viktigt för utvecklingen med. Att kunna socialisera sig med andra. Igår var vi på Fjärilskolan och skrev in henne. Tänka sig att hon ska börja skolan i augusti. Otroligt.

Har sovit oroligt inatt. Är lite småförkyld och kan inte sova för det. Sen har Lina varit orolig med. Så är svintrött just nu, kanske får försöka vila en stund på dagen.

Ikväll ska vi på påskpyssel på dagis. Ska bli roligt. Det är mycket barn just nu....men det e ju inte så konstigt heller :)

RSS 2.0