Mot Ljusare tider?

Idag har varit en bra dag. Lina har varit underbar förutom lite skrikande innan hon lade sig. Hon har aldrig varit så lugn som hon varit idag. Vet inte vad som hänt. Går det mot ljusare tider eller har hon bara en bra dag? Hoppas på det första.

Har pratat med två av mina vänner om situationen och det känns bra efteråt. Kan vara bra att prata ut ibland. Ibland behöver man lite peppning för att få en mer positivare inställning till allt :)

På eftermiddan åkte vi till Maxi och handlade. Hände en rolig sak där. Rolig och rolig men annorlunda sak. När vi skulle gå in till Maxi fick vi syn på en rullande bil. Den rullade ner från familjeparkeringen utan förare i. Johan och en kille sprang iväg och lyckades stoppa bilen en halmeter innan den skulle krockat med en stående bil. De fick stå och hålla emot bilen medans jag sprang in till Maxi förbutik och bad dem ropa ut registeringsnumret till bilen. Som tur var så var ägaren till bilen inne och handlade och kom till förbutiken. Så det löste sig :) Han hade glömt både handbroms och växel. Fast det var tur att Johan och den andre killen såg och hann stoppa bilen i tid så att det gick bra. Sånt är man ju inte med om varenda dag precis :)

Nu ska jag kolla på Lyxfällan. Superbra program.

image3


Kommentarer
Postat av: Louisa

Såg också lyxfällan idag..hallå lr...de var inte så smarta de där två..

2007-12-06 @ 21:33:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0