Oväntat samtal

10.05
Lördag!! Just nu dricker jag lite kaffe och äter pepparkakor. Längtar så till julen. Det är min favorithögtid. Älskar Julen. Tycker det är så mysigt. Sen är det ju barnens högtid och det gör det bara roligare.

Igår hände en oväntad rolig sak. En barndomskompis (vi var bästisar på högstadiet) ringde hem hit. Blev lite chockad att hon ringde, träffade henne på stan för några veckor sen. Vi pratade en stund och bestämde vi skulle ses. Hon fick barn för några månader sen :) Det roliga är att hon bor också här i Ryd. Här har vi varit borta från varandra i 10 år och så hamnar vi på samma ställe ändå. Måste vara ödet.  Vi har alltid kunnat prata om allt och det har inte förändrats. Vi tänker väldigt lika :) Blev jätteglad att hon hörde av sig. Saknat och tänkt på henne massor.

Kommentarer
Postat av: Per

Shit alltså! Det är sånt här som man bara hör om. Brukar dock säga (ibland) att allas liv är som en väg, ibland är det långt mellan varje väg, ibland korsar de varandra och om det vill sig väl vid ett sånt tillfälle så går de även bredvid varandra en bit. Hoppas den här korsningen är en lång bit tillsammans för er två och eran nyfunna vänskap. Kramar!

2008-10-25 @ 11:14:44
URL: http://jevenaii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0